Welkom in Drenthe bij Camping Zonneveld
voor een heerlijke vakantie of weekendje weg!


Camping Zonneveld in Drenthe

Welkom op de website van Zonneveld; een kleinschalige Alpacaboerderij met een prachtig gelegen kampeerterrein. Geniet met ons mee van de stilte en het fantastische uitzicht! Camping Zonneveld is een jong bedrijf dat sinds 2015 wordt gerund door Joanna en Sander. Zij zorgen ervoor dat u een onvergetelijk verblijf zult hebben.

Kamperen proberen?

U bent wellicht nieuwsgierig naar een kampeerervaring, maar u bent niet in het bezit van een uitrusting? Dan bent u bij Camping Zonneveld aan het juiste adres!
Wij kunnen ons voorstellen dat u geen kampeerspullen aanschaft voor een kort verblijf. Daarom kunt u bij Camping Zonneveld het kamperen proberen. Wij leveren een tent met complete uitrusting en helpen u met het opzetten van de tent, uitleg over het kooktoestel en helpen u tijdens uw verblijf zo vaak als nodig. Het enige wat u zelf dient mee te brengen zijn een slaapzak, kussen en uw toiletartikelen. Het concept “kamperen proberen” is bedoeld voor personen vanaf 21 jaar. Kinderen kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. “Kamperen proberen” boekt u voor minimaal twee nachten.

Meer info!

 
Facebook