Welkom in Drenthe bij Camping Zonneveld
voor een heerlijke vakantie of weekendje weg!


Camping Zonneveld in Drenthe

Camping Zonneveld gaat i.v.m. Covid-19/Corona helaas pas open op dinsdag 2 juni 2020. Er zullen GEEN kampeerplaatsen en Stargazertenten meer worden verhuurd.
De Zonnehuisjes krijgen privé sanitair en blijven in de verhuur, ook onze B&B is vanaf 2 juni weer beschikbaar. Na 2 juni 2020 gaan we onder de naam Zonneveld Alpaca's en B&B Veerkant en Vruistuk verder.
Heeft u vragen; stuur dan een mail naar info@zonneveldalpacas.nl 

Welkom op de website van Camping Zonneveld Drenthe; een kleinschalige Alpacaboerderij met een prachtig gelegen recreatieterrein. Op het terrein vind u twee prachtige trekkershuisjes en Luxe Bed en Breakfast Veerkant en Vruistuk 

Geniet met ons mee van de stilte, de vrije sfeer, de donkere nachten met prachtige sterren en het fantastische uitzicht op onze alpaca boerderij in Drenthe! Of u nu wilt winkelen in Hoogeveen, Wildlands Adventure Zoo wilt bezoeken of gewoon heerlijk wilt dwalen door Drenthe; Camping Zonneveld is de ideale uitvalsbasis! Zonneveld is in 2020 geopend van dinsdag 2 juni tot zondag 4 oktober.

Camping Zonneveld Drenthe wordt sinds 2015 gerund door Joanna en Sander. Zij zijn een enthousiast stel die ervoor zorgen dat u een onvergetelijk en comfortabel verblijf zult hebben.


Wij zien u graag op Zonneveld!

 

 
Facebook   Pinterest   Instagram
Camping Zonneveld krijgt een
4.9 uit 5 op basis van 40 beoordelingen 40