Kom logeren bij de leukste boerencamping van Drenthe!


Kom logeren op de leukste boerencamping van Drenthe! 

Vlakbij Hoogeveen in het prachtige Drenthe ligt boerencamping Zonneveld. Zonneveld is een bijzondere en nette boerderijcamping waar Alpaca's worden gehouden.
Op Zonneveld kunt u vakantie vieren bij de boer op verfrissende wijze. Het prachtige terrein en de unieke ligging maken Zonneveld tot een heerlijke plek om vakantie te vieren!

Vakantie vieren op een Alpaca boerderij is echt wat anders.

Een alpaca boerderij is nou eenmaal iets anders dan een melkveehouderij of ander soort boerderij. Het terrein is goed onderhouden en het sanitairgebouw schoon en fris. Er wordt weinig gebruik gemaakt van zware machines of tractoren.
Het weiland waar de Alpaca's grazen is naast het kampeerterrein waardoor u leuk uitzicht op de dieren heeft. Ook is er de "Alpaca Relax plek" waar u zelfstandig tussen de alpaca's kunt zijn. Er staan picknickbanken en hangmatten om zodat u alle tijd kunt nemen om de dieren te observeren en zelf heerlijk te ontspannen.
Wist u dat de alpaca's van Zonneveld ook recreatief worden ingezet? Zo kunt u naast uw verblijf op de camping bijvoorbeeld een wandeling of "Feed & Greet" met de Alpaca's bijboeken.

Boerencamping Drenthe

Kamperen op boerencamping Zonneveld is een unieke ervaring!

De ruime plaatsen, de innemende dieren en de prachtige ligging maken Zonneveld tot een fantastische plek. Komt u ook uw weekendje weg of vakantie vieren op onze boerencamping in Drenthe? Verblijf in een Zonnehuisje of in een originele Lotus Belle Stargazer tent met doorzichtig dak en beleef Drenthe eens totaal anders.
De stilte, het weidse zicht en de prettige sfeer maken een verblijf op boerencamping Zonneveld compleet. Op Camping Zonneveld zijn acht zeer ruime kampeerplaatsen. U kunt zelf een mooi plekje uitzoeken. Wist u trouwens dat u ook een ontbijtmand of warme broodjes kunt laten bezorgen?

Waarom kiest u voor boerencamping Zonneveld?

- Ruimte!
- Echte stilte en donkere nachten
- Unieke ligging
- Vrije sfeer
- Betaalbaar

Reserveer nu uw verblijf op onze prachtige boerderij camping!

 
Facebook   Pinterest   Instagram
Camping Zonneveld krijgt een
4.9 uit 5 op basis van 40 beoordelingen 40