Camping Zonneveld midden in de Drentse natuur!


Ligging

Zonneveld is een kleinschalige en rustige boerencamping in Tiendeveen in de gemeente Midden-Drenthe, vlakbij Hoogeveen en Westerbork. Camping Zonneveld is gelegen aan de rand van de  aan het einde van een doodlopende weg te midden van de landerijen. Het uitzicht is fantastisch weids en het is heerlijk rustig.  

Het terrein is 2,4 hectare groot, u vindt hier tien ruime kampeerplaatsen, twee trekkershuisjes, B&B Veerkant en Vruistuk en een Lotus Belle Stargazer tent. Camping Zonneveld is een kampeerterrein geschikt voor tenten, caravans en campers.

Omgeving

In de nabije omgeving is van alles te zien of beleven, zoals Museumdorp Orvelte, Ellert en Brammert in Schoonoord, Dierenpark Emmen en Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Daarnaast zijn er natuurlijk elk jaar de Drentse Fietsvierdaagse, de Pulledagen in Hoogeveen en de TT in Assen.

Heerlijk dwalen door Drenthe.

Fietsen

In Midden-Drenthe kunt u prachtig fietsen! Trap de pedalen rond naar plekken waar écht nog iets te ontdekken valt. De fietsroute 'Oude en nieuwe natuur rond het Oude Diep' brengt u langs de Boerenveensche Plassen, het Kremboongbos en het Landgoed Vossenberg. Dat is nog maar een van de vele fietsroutes waarmee u heerlijk door de vele vergezichten fietst. Ook met de E-Bike is het heerlijk om Drenthe te verkennen. Er zijn op Camping Zonneveld verschillende routes in diverse afstanden gratis verkrijgbaar.

Wandelen

Zwerf door de streek als een kunstenaar op zoek naar het ideale plaatje. U komt het vast en zeker tegen! De verschillende knapzakroutes zijn absolute aanraders en het Houten pad van Theodoor is leuk om met kinderen te ontdekken. Trek stevige stappers aan en laat u na afloop verwennen bij een van de leuke restaurants in Midden-Drenthe. Ook leuk zijn de verschillende dorpsommetjes die men op de "Drentse Hooglanden" kan ontdekken.

Vissen

Viswater vindt u op loopafstand aan de voorzijde van de camping. Dit is het Linthorst Homankanaal. Op zo'n 5 kilometer treft u de Hoogeveense Vaart; een prachtig water. Geschikt voor karper, roofvis- en feedervisserij. Beide wateren staan in de landelijke lijst van viswateren van Sportvisserij Nederland.

Golfen

Golfbaan Martensplek Tiendeveen ligt op 2 km afstand van Camping Zonneveld.
Martensplek beschikt over een 18-holes A-status baan.

 

 
Facebook Pinterest