Camping Zonneveld midden in de Drentse natuur!


Ligging

Zonneveld is een kleinschalige en rustige boerencamping in Tiendeveen, vlakbij Hoogeveen, Beilen en Westerbork. Camping Zonneveld is gelegen aan de rand van de gemeente Midden-Drenthe aan het einde van een doodlopende weg te midden van de landerijen. Het uitzicht is fantastisch weids en het is heerlijk rustig.  

Het terrein is 2,4 hectare groot, u vindt hier tien ruime kampeerplaatsen, twee trekkershuisjes, B&B Veerkant en Vruistuk en twee Lotus Belle Stargazer tenten. Camping Zonneveld is een kampeerterrein geschikt voor tenten, caravans en campers.

Omgeving

In de nabije omgeving is van alles te zien of beleven, zoals Museumdorp Orvelte, Wildlands Adventure Zoo, Ellert en Brammert in Schoonoord en Herinneringscentrum Kamp Westerbork. Daarnaast zijn er natuurlijk elk jaar de Drentse Fietsvierdaagse, de Pulledagen in Hoogeveen en de TT in Assen.

Heerlijk dwalen door Drenthe.

Fietsen

In Midden-Drenthe kunt u prachtig fietsen! Trap de pedalen rond naar plekken waar écht nog iets te ontdekken valt. De fietsroute 'Oude en nieuwe natuur rond het Oude Diep' brengt u langs de Boerenveensche Plassen, het Kremboongbos en het Landgoed Vossenberg. Dat is nog maar een van de vele fietsroutes waarmee u heerlijk door de vele vergezichten fietst. Ook met de E-Bike is het heerlijk om Drenthe te verkennen. Er zijn op Camping Zonneveld verschillende routes in diverse afstanden gratis verkrijgbaar.

Wandelen

Camping Zonneveld is prachtig centraal gelegen in Midden-Drenthe. Het Mantingerveld en het Dwingelderveld zijn schitterende gebieden om te wandelen. En vergeet de bossen rond Orvelte en Westerbork niet. Direct vanaf de camping is er een wandelroute van 15km over het Mantingerveld.

Vissen

Viswater vindt u op loopafstand aan de voorzijde van de camping. Dit is het Linthorst Homankanaal. Op zo'n 5 kilometer treft u de Hoogeveense Vaart; een prachtig water. Geschikt voor karper, roofvis- en feedervisserij. Beide wateren staan in de landelijke lijst van viswateren van Sportvisserij Nederland.

Golfen

Golfbaan Martensplek Tiendeveen ligt op 2 km afstand van Camping Zonneveld.
Martensplek beschikt over een 18-holes A-status baan.

 
Facebook   Pinterest   Instagram