Unieke Lotus tent huren met sterrendak
bij Camping Zonneveld in Drenthe


Huur een unieke Stargazer tent op Camping Zonneveld!

De Lotus Belle Stargazer Glamping Tent
Waar is het ‘s nachts nog echt donker in Nederland? Op Camping Zonneveld in het prachtige Drenthe! Reserveer nu een verblijf in onze Lotus Belle Stargazer Glamping tent en beleef de nacht op een nieuwe manier. Slapen in een Lotus Belle Stargazer tent is een unieke ervaring!

Wat is een Stargazer tent precies?
De Stargazer Tent is een ronde tent met een diameter van vijf meter met een paal in het midden en is ingericht voor maximaal vier personen. De drie meter hoge nok van de Stargazer tent is gemaakt van transparant materiaal waardoor je vanuit je bed naar de sterrenhemel kunt kijken. Het transparante deel is uiteraard ook te bedekken met gordijndoek. Ook zijn er twee ronde ramen in de zijkanten van de tent.

Inrichting en uitrusting
De tent is warm en knus ingericht en voorzien van een comfortabele isolatievloer die aansluit op de zijwand van de tent, de ramen en ingang van de tent zijn voorzien van insectengaas. Er is elektra en verlichting. Verder is de tent van alle gemakken voorzien zoals een tweepersoons bed en twee eenpersoonsbedden, complete keukeninventaris, heerlijke schapenvachten, zitkistjes, kastjes en een eenvoudige kookgelegenheid. Buiten beschik je over een vuurschaal met barbecue rooster en een zespersoons picknickbank. Klik HIER voor een inventarislijst. 

De luxe Stargazer tent staat op Camping Zonneveld in Tiendeveen, vlakbij Hoogeveen op een eigen plaats van ruim 200m2.
De Lotus Belle Stargazer tent is te huur van 5 april tot 30 september 2019. In het hoogseizoen of in het weekend is de Lotus Belle Stargazer alleen beschikbaar voor een verblijf van minimaal twee nachten. Klik HIER voor de beschikbaarheidskalender en een overzicht van de vakanties en feestdagen.

Slapen in een Lotus Belle Stargazer Tent is een fantastisch kampeer avontuur!

 

 
Facebook   Pinterest   Instagram