Welkom in Drenthe bij Camping Zonneveld
voor een heerlijke vakantie of weekendje weg!


Geniet van ruimte, rust en fantastisch uitzicht in Drenthe

Op Camping Zonneveld staan twee prachtige vakantiehuisjes. Beide huisjes zijn per nacht te huur van maart tot en met oktober, ook in het hoogseizoen. Zonnetje 1 is ingericht voor vier personen en Zonnetje 2 is ingericht voor zes personen.  De huisjes zijn aan twee kanten voorzien van een overstek waardoor u bij minder mooi weer heerlijk droog zit en toch lekker buiten kan zijn. Er is elektra in de huisjes maar er is geen douche of toilet. Afwassen en douchen kan in het keurig schone sanitair gebouw. 

Huisje Zonnetje 1

Zonnetje 1 staat aan de rand van het kampeerterrein op een stuk eigen grond van 600m2. U heeft dus heerlijk de ruimte! Zonnetje 1 is ingericht voor maximaal vier personen.

Het huisje is geïsoleerd, voorzien van dubbel glas en is praktisch en gezellig ingericht. Er zijn twee kamers; een eetkamer, slaapkamer voor vier personen. Binnen treft u een tafel met vier stoelen, er is een eenvoudige kookgelegenheid met tweepits gasstel, koelkast, servies, pannen, waterkoker, bekers en bestek. In de slaapkamer treft u een tweepersoons bed en een stapelbed. Bij het huisje beschikt u over een hangmat en een grote picknick bank. U heeft ook een vuurschaal met barbecue rooster en een driepoot met een kookketel tot uw beschikking voor een gezellig kampvuurtje of om heerlijk buiten te koken.

Huisje Zonnetje 2

Zonnetje 2 staat vooraan op het kampeerterrein op een stuk eigen grond van 600m2. Ook in dit huisje kunt u genieten van prachtig uitzicht!

Het huisje is geïsoleerd, voorzien van dubbel glas en is praktisch en gezellig ingericht. Op de begane grond is een eetkamer en twee slaapkamers met twee eenpersoons bedden. Verder is er een slaapzolder met twee tweepersoons bedden. Middels een vaste trap kunt u de slaapzolder bereiken.

In de eetkamer staat een vaste tafel met een vaste bank en drie losse krukjes, er is een eenvoudige kookgelegenheid met tweepits gasstel, koelkast, servies, pannen, waterkoker, bekers en bestek. Bij het huisje beschikt u over een hangmat en een grote picknick bank. U heeft ook een vuurschaal met barbecue rooster en een driepoot met een kookketel tot uw beschikking voor een gezellig kampvuurtje of om heerlijk buiten te koken. 

U hoeft alleen een dekbed, kussen, handdoek en uw persoonlijke spullen mee te nemen. Een slaapzak en kussen kunt u eventueel ook huren op Camping Zonneveld.

 
Facebook   Pinterest   Instagram
Camping Zonneveld krijgt een
4.9 uit 5 op basis van 40 beoordelingen 40